Bliv en del af SciencePiraters camphold

“Gad vide, om flammerne bliver endnu højere, hvis jeg lægger det her på bålet?”

Foto: Jeppe Carlsen

Bliv en del af SciencePiraters camphold Af Margrethe Løkkegaard Hansen, kommunikationsansvarlig SciencePirater

“Gad vide, om flammerne bliver endnu højere, hvis jeg lægger det her på bålet?”

Kender du typen, der tænker ovenstående? Måske er det dig selv?

Det er præcis sådan, vi tænker hos SciencePirater, og det skal du da være en del af! Vi leder efter dig, der tør at eksperimentere. Dig, der ikke altid kender resultatet af de skøre tanker, men som simpelthen ikke kan lade være med at prøve det af. Dig, som gerne vil blive en del af det hold, der skal skabe den mest episke og fantastiske camp.

SciencePirater er et projekt under Spejderne, og frivillige arbejder lige nu benhårdt på at udvikle en masse forbløffende og spændende naturvidenskabelige aktiviteter for spejdere i Danmark, og vi er allerede godt i gang med at lave et mærke, aktivitetshæfte og en kasse fyldt med spændende naturvidenskabelige forsøg.

En af de nyere grene på projekttræet er en camp, som vi er i gang med at samle et stærkt hold til. Vi har allerede nogle super dygtige frivillige, der har en fest sammen, og nu har du også en unik mulighed for at komme med på holdet. Campen skal give deltagerne en kæmpe glæde over sjove, naturvidenskabelige aktiviteter.

Planen er, at der i de kommende måneder bliver formet et endagskoncept, som først skal testes af engang i maj, hvorefter der udvikles videre. Til efteråret skal de endelige camps afholdes.

Hvis du vil være med, så tøv ikke med at kontakte projektleder for SciencePirater Martin Lennard Eriksen på mle@dds .dk eller tlf. 21330429

Fakta

Projektet SciencePirater er støttet af VILLUM FONDEN, og du kan læse mere om projektet her.

Læs også

Menu