Nysgerrig på at nytænke roverarbejdet?

Deltag i virtuel uddannelse om, hvordan roverarbejdet kan nytænkes. Det foregår mandag d. 3 maj 2021.

Foto: Johny Kristensen

Nysgerrig på at nytænke roverarbejdet? Er du nysgerrig på, hvordan man hos KFUM-Spejderne kan udvikle roverarbejdet og hvordan du ude i din egen gruppe kan være med til at fremme denne udvikling?

Hvis svaret er ja! Så kan du mandag d. 3 maj kl. 19.00 – 20:30 deltage i et online webinar, hvor Andreas Vølker holder oplæg omkring emnet. Undervejs i oplægget vil Andreas tale om hans egen erfaring med roverarbejdet og de tanker han har gjort sig om, hvordan vi fremadrettet hos KFUM-Spejderne kunne bruge roverklanerne mere aktivt dels til at skabe værdi i korpset, men også hvordan man kan skabe et attraktivt netværk på tværs af klanerne. Der er selvfølgelig mulighed for sparring og spørgsmål til slut i oplægget.

Det er gratis at deltage og det eneste du skal gøre er at tilmelde dig via dette link

Læs også

Menu