Ildhu

ILDHU betyder energisk, ivrig og begejstret. Det er også navnet på KFUM-Spejdernes ledermagasin.

Ildhu udkommer som fysisk magasin. Magasinet kan også findes online her

Vores mål er, at Ildhu skal inspirere, oplyse og motivere ledere til at fortsætte med det gode spejderarbejde. Vi prøver at ramme de fleste ledere med forskellige historier og vinkler, og vi arbejder med at have et samlet tema for hver udgave af bladet.

Har du en historie til Ildhu, kan du skrive til ildhu@kfumspejderne.dk. Vær opmærksom på, at vi har lang produktionstid. Det betyder, at vi altid er cirka et nummer foran. Når du modtager et Ildhu-magasin, har vi i store træk planlagt næste nummer. Så vær gerne ude i god tid.

Sådan udkommer Ildhu i 2022

  • 16. marts
  • 30. maj
  • 7. december

Redaktionens deadline for næste blad ligger cirka to måneder før udgivelsesdatoen. Hvis du har gode idéer til artikler til Ildhu, skal vi derfor have dem endnu tidligere. 

Skriv for Ildhu

Har du lyst til at komme tæt på historierne i spejderland og blive en del af redaktionen, kan du skrive en mail til os på ildhu@kfumspejderne.dk

Vi har altid plads til flere gode kræfter, der gerne vil blive klogere på spejderlivet og kommunikation. Og du behøver bestemt ikke være journalist eller lignende for at skrive for Ildhu. Nysgerrighed og lysten til at skrive er langt vigtigere for os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs Ildhu online

Idlhu sendes til alle ledere i korpset fire gange om året, men du kan også læse det online.
Læs Ildhu online