Foto: Kirstine Mose Schade
24-03-2021
Når Danmarks Naturfredningsforening 12.-18. april inviterer til Affaldsindsamling, er 10 grupper fra KFUM-Spejderne med.

10 spejdergrupper deltager i Affaldsindsamlingen

Af Tobias Simonsen

I februar kunne man i nyhedsbrevet læse, at man ved at deltage i Affaldsindsamlingen kunne 'Byt skrald til bøger, I kan bruge i gruppen'

Det er der hele 10 grupper, der har takket ja til, som foruden nogle fede naturbøger, får en unik mulighed for at tale med spejderne om, hvordan man værner om naturen.

Har du og din gruppe også lyst til at være med, kan du skrive til pda@tunisiadenmark.com, så kvitterer Future Leaders ved ganske gratis at sende de to naturbøger Kom ud, unger! og Natur, fantasi og kammerater til din spejdergruppe.  Det er i ugen 12.-18. april 2021, at Danmarks Naturfredningsforening inviterer til den årlige affaldsindsamling. Det er en kanon mulighed for at give synlighed til gruppen og for at hjælpe med at skabe en renere verden.

Future Leaders er finansieret af blandt andet DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd, Messengers of Peace og DAPP - Dansk Arabisk Partnerskabsprogram under Udenrigsministeriet.