Udforsk vildmarken i det fantastiske vinterfjeld og lær hvordan du bliver en bedre turleder
Karsten Lindow
Kom med på Vinterfjeldkursus og bliv udfordret på dine lederevner og fysiske formåen. Det bliver en uforglemmelig og fed oplevelse!
Startdato: 28-01-2022 19:30
Slutdato: 12-03-2022 11:00
Pris: 5000 kr.
Tilmeldingsfrist: 30-11-2021
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: vinterfjeld@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Storkøbenhavn (Forweekend) + Hytte på fjeldet i Norge
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Vinterfjeldkursus

Vinterfjeldkurset er for de spejdere og friluftsentusiaster, der allerede har gode erfaringer med vandreture i sommer- og efterårsnaturen, og nu er klar til nye udfordringer på ski i sneen. 


Vi skal naturligvis lære de basale færdigheder for sikker færdsel på fjeldet, men frem for alt skal vi opleve, at fjeldet er magisk på alle årstider. 


Kurset er planlagt til at give spejdere og spejderledere færdigheder som turleder, og du kommer hjem med store naturoplevelser, der kan inspirere til nye ture for alle, der har mod på at komme ud i naturen. 


Forweekend i Storkøbenhavn 28. -30. januar 2022 med gennemgang af teori og indførelse i turplanlægning og udstyrsbehov. 
Ugekursus i Norge fra 4.-12. marts 2022.


Under forweekenden inddeles kursisterne i sjak på fire mand, som sammen planlægger dags-ruterne i Norge. På fjeldet vil hvert sjak følge deres planlagte rute sammen med en instruktør til den forudbestemte overnatningsplads, hvor også de andre sjak overnatter. Undervejs vil vi omsætte teori fra forweekenden til praksis i forskellige moduler og workshops. Alt i teori, vil således blive testet i praksis på fjeldet.


Kursusprisen på 5000 kr. inkluderer hele forweekenden samt mad, ophold, fællesudstyr og transport til Norge. Udgifter til leje af fjeldski og støvler er ikke indkluderet i prisen (ca 1200 kr for en uge). Transport til forweekenden er heller ikke inkluderet.


Kursusleder er Stine Iversen

OBS! - Kurset er tværkorpsligt, men tilmeldingen håndteres via DDS' medlemsplatform. Kursusafgiften opkræves separat af Fjeldgruppen, når kurset er fyldt. Man er som udgangspunkt sikret sin "plads" ved tilmelding.