Har du lyst til at lære mere om patruljearbejdet og hvordan man laver fede spejderaktiviteter? Så er det her lige kurset for dig!
Startdato: 15-10-2022 14:00
Slutdato: 22-10-2022 13:00
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 02-10-2022
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Jonas Horn
Arrangør e-mail: jonas@freekyvision.dk
Arrangør telefonnummer: 60835969
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse:
Thorup Hedevej 20,
9330 Dronninglund
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Roland 2 på Thorup Hede (736)

Er du klar til at få endnu flere fede kursusoplevelser og samtidig lære mere om patruljearbejdet?

Roland 2 er nemlig klart med mange flere nye venner, nye opgaver og DINE nye spejderskills. På Roland 2 arbejder vi med at udvikle nye færdigheder og egenskaber til dig og din patrulje, så når du tager hjem, ved du en masse om at udvikle din gode ide, lave den om til et rigtigt patruljemøde, at instruere dine spejdervenner og give god feedback, så de også kan blive lige så gode som dig!
Når ugen er omme, har du fået en hel masse konkrete værktøjer, som du kan tage med ud og bruge lige med det samme i din gruppe derhjemme.

Men hvis du har hørt, at man sidder ned indenfor hele Roland 2, så har du aldrig prøvet det på Thorup Hede, for vi skal lære tingene fysisk og i bevægelse. Selvfølgelig skal vi hygge og spise sammen, men vi skal også ud at prøve jeres ideer af på os selv og hinanden, så grib din uniform, rul dit tørklæde og husk din jakke, for turen går til Thorup Hede, og her keder man sig aldrig!