
Hvordan hænger bakterier, svampe og spejdermad sammen? Det får spejdere over hele landet snart mulighed for at udforske, når Spejderne lancerer et nyt projekt 'Naturen i Maden' – et tværkorpsligt initiativ, der kombinerer friluftsliv, madlavning og naturvidenskab på en legende og lærerig måde.
I projektet Naturen i Maden udvikler Spejderne lige nu en række nye spejderaktiviteter og mærkeforløb, der gør det sjovt og spændende for spejdere i alderen 8-16 år at udforske den usynlige del af naturen – gennem maden.
Vil du være med til at udvikle aktiviteter og mærkeforløb til spejdere?
I løbet af 2025 udvikler vi aktiviteterne og mærkeforløbene, og vi har brug for din hjælp. Derfor leder vi efter dig, der er interesseret eller har faglig viden eller erfaring indenfor fx fermentering, mikrobiologi, fødevareproduktion eller noget fjerde indenfor naturvidenskab og mad. Læs mere om projektet og skriv dig op herunder, hvis du vil være med i udviklingen.
Hvis du er interesseret i at blive frivillig eller generelt bare nysgerrig på projektet, kan du skriver dig op via dette link:
Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Tobias Lau (Det Danske Spejderkorps) på tol@dds.dk eller Frederikke Møller Helvad (KFUM-spejderne) på fmh@kfumspejderne.dk