Få adgang til spejdertrykken.dk

Hvis I endnu ikke har fået adgang til spejdertrykken.dk, så læs med her. Det er på spejdertrykken.dk, at gruppen bestiller alt fra plakater og foldere til beachflag og klistermærker.

Screendump af sitet spejdertrykken.dk
Foto: Christian Bloch Hansen

Hvis gruppen endnu ikke har været logget på spejdertrykken.dk, så er det vigtigt, at den valgte trykgodkender får logget på, således at vedkommende bliver ”oprettet”. Før kan gruppen nemlig ikke bestille varer, da det kræver en trykgodkender.

Trykgodkender skal selv godkende funktionen

Alle grupper kan have to trykgodkendere. I udgangspunktet er det gruppelederen, der har fået tildelt funktionen i Medlemsservice. Men gruppen kan selv tildele funktionen til en anden – eller oprette en ekstra trykgodkender.

Dog er det ikke nok at have klikket funktionen af i Medlemsservice. Først når trykgodkenderen har været logget på spejdertrykken.dk – og således ”accepteret” funktionen – vil vedkommende fremgå og kunne vælges på spejdertrykken.dk

Fremover får trykgodkenderen automatisk en mail, når nogen ønsker at bestille materialer til gruppen. Dette for at sikre, at kun gruppen kan bestille. Først når trykgodkender har godkendt købet, bliver varen pakket og sendt til gruppen – eller trykt og sendt.

Hvis du har feedback, spørgsmål eller gode ideer til nye produkter på spejdertrykken.dk, så send os en mail på kommunikation@kfumspejderne.dk

Sådan skal trykgodkender logge på spejdertrykken.dk

  • Åbn spejdertrykken.dk i en browser
  • Klik på den røde kasse i venstre hjørne
  • Log ind

Nu får systemet besked om, at trykgodkender har accepteret funktionen som godkender, og trykgodkenderen oprettes, således at der kan bestilles varer.

Læs mere på hjemmesiden her

, ,

Læs også

Menu