Så er det muligt at søge stillingerne som GEÅ-spejdere for 2024-2025

Hvis du drømmer om at være spejder på “fuld tid”, så er en Giv et år-spejderstilling på Houens Odde og korpskontoret måske noget for dig. Søg inden 2. april.

GEÅ-logo i nærfoto på spejdertørklæde.
Foto: Katrine Jensen Sondrup

KFUM-Spejderne ansætter hvert år fire giv et år-spejdere – også kaldet GEÅ-spejdere. KFUM-Spejderne ønsker at give unge mellem 18 og 24 år mulighed for at sætte deres egen udvikling i centrum i en delvis velkendt spejderramme, samt at give dem mulighed for at være med til at udvikle og skabe værdi i KFUM-Spejderne – nu og forhåbentligt i fremtiden.

En GEÅ-stilling kan være et springbræt til at lave spændende og udviklende spejderarbejde i det videre spejderliv – også efter ansættelsen. Flere begynder efter et års ansættelse som GEÅ-spejder på en videregående uddannelse eller i et andet job.

Stillingerne kan give et indblik i, hvordan det er på arbejdsmarkedet, og dermed ”ruste” de unge til deres videre valg. Derudover kan GEÅ-stillingen skrives på CV’et og give et forspring ved jobsøgning.

Udviklingen som GEÅ-spejder tager udgangspunkt i konkrete opgaver, som bliver løst med udgangspunkt på Houens Odde Spejdercenter eller Spejdercenter CPH. Samtidig har GEÅ-spejderen også selv indflydelse på, hvad året skal bruges til.

Læs mere om GEÅ på Spejdercenter CPH her

Læs mere om GEÅ på Houens Odde Spejdercenter her

Ansøgningsfrist er 2. april 2024.

Læs også

Menu