Landslotteri 2024 i gang

Er I allerede i gang med at sælge lodsedler? Ellers er der stadig mulighed for at være med og tjene gode penge til gruppen.

Forside til landslotteri 2024, der forestiller tre børn ved et bål, der rister skumdfiduser.
Foto: Britta Søgaard Bautrup

Så er landslotteriet 2024 i gang! Og med næsten fire måneder til at sælge, er der masser af tid til at bestille og være med, hvis I har lyst.

Der må sælges til familie og venner, dørsalg, foran supermarkedet eller hvad der nu passer godt til gruppen. I må også gerne lave aftaler med lokale butikker, som sælger, men hvor beløbet går direkte ind på jeres MobilePay-konto. Små salgs-plakater med plads til jeres MobilePay-nummer sendes med lodsedlerne ved bestilling.

Priser og præmier

Lodderne koster som vanligt 25 kr. og I kan tjene op til 17 kr. pr. solgte lod. Der er igen mulighed for at købe Landslotteri-mærket til 5 kr. pr. stk.

Hovedgevinsterne er denne gang tre gavekort à 20.000 kr. til FDM-Travel. Derudover kan man vinde gavekort til Knuthenborg Safaripark på 6.000 kr. og til cafebesøg på 299 kr. Den interne gevinst er i år et gavekort på op til 30.000 kr. til Houens Odde Spejdercenter, som fx kan bruges til en centerlejr.

Mærket for Landslotteri 2024
Landslotterimærket for landslotteriet 2024

Husk, at bestille det flotte landslotterimærke for 2024 til spejderne. Mærket bestilles samme sted som lotterisedlerne.

Bestilling af lodsedler

Alle gruppeledere og kasserere har modtaget en mail med al information omkring bestilling af lodsedler, der kan ske via siden her.

,

Læs også

Menu