DUF’s lokalforeningspulje er åben

Lokalforeninger i DUFs medlemsorganisationer og observatørorganisationer kan nu søge om støtte.

Spejdere fra Rethingh-gruppen, Ringe, overnatter i den nybyggede shelter bygget i FABtown på Spejdernes Lejr 2017.
Foto: Anders Brandt-Jacobsen

For første gang siden september er DUFs lokalforeningspulje nu igen åben for ansøgninger. DUFs lokalforeningspulje støtter de lokale foreningers arbejde for børn og unge i Danmark og Sydslesvig. Puljen kan søges af lokalforeninger i medlemsorganisationer og observatørorganisationer. Efterspørgslen var sidste år så stor, at puljen måtte lukke allerede i september, men er nu åben igen for ansøgninger.

Sådan søger I puljen

Gruppen skal havde et CVR-nummer og en Nemkonto for at få udbetalt midler. Der er ansøgningsfrist flere gange løbet af året. Næste frist er 1. marts 2024. I kan læse mere om, hvordan I søger DUF’s lokalforeningspulje i DUFs vejledningsdokument og hvordan I opretter CVR-nummer og NEM-konto her.

Kort om puljen

DUFs lokalforeningspulje støtter de lokale foreningers arbejde for børn og unge i Danmark og Sydslesvig. Puljen kan søges af lokalforeninger i DUFs medlemsorganisationer og observatørorganisationer.

,

Læs også

Menu