KFUM-Spejdernes Landslotteri 2024

Drømmer I om at udforske nye horisonter i gruppen og skabe uforglemmelige minder? Så deltag i Landslotteri 2024.

Forside til landslotteri 2024, der forestiller tre børn ved et bål, der rister skumdfiduser.
Foto: Britta Søgaard Bautrup

🌟 Støt jeres spejdergruppe! 🌟

Nu er chancen her for at tjene ekstra penge til jeres spejderarbejde! Ved at deltage i KFUM-Spejdernes Landslotteri 2024 kan I gøre jeres spejderdrømme til virkelighed ved at tjene penge til sommerlejre, nyt udstyr og spændende aktiviteter.

Fine gevinster til køberne

For blot 25 kroner per lod har køberne mulighed for at vinde fantastiske præmier, mens jeres gruppe tjener op til 17 kroner pr. solgt lodseddel. Landslotteriet strækker sig over næsten fire måneder, fra den 20. januar til den 19. maj 2024, hvilket giver jer rigelig tid til at indsamle midler til jeres spejderoplevelser. Landslotteriet fungerer som det perfekte supplement til gruppens udgifter, og I kan skræddersy jeres strategi ved at vælge mellem lodsedler med eller uden returret. Jo flere lodsedler I sælger, desto mere støtte får I til at forme jeres spejderfremtid.

Hovedgevinsterne er denne gang tre gavekort à 20.000 kr. til FDM-Travel. Derudover kan man vinde gavekort til Knuthenborg Safaripark på 6000 kr. og til cafebesøg på 299 kr. Og endelig vores ekstrachance – en overnatning på den flydende shelter på Houens Odde Spejdercenter.

I kan vinde en lejr på Houens Odde

I den interne sælger-konkurrence har gruppen mulighed for at deltage i lodtrækningen om en lejr eller andet ophold på Houens Odde Spejdercenter til en værdi af 30.000 kroner. Det svarer fx til en uges centerlejr for 40 spejdere. Læs den gode historie om Kirke Eskilstrup gruppe, der vandt præmien i 2022.

Bestil nemt og hurtigt via BlackBoxBranding

Som noget nyt kan I bestille jeres lodsedler direkte via BlackBoxBranding. Gruppeleder, kasserer eller anden lotteriansvarlig i gruppen kan nemt og bekvemt placere jeres ordre og sikre, at I får de nødvendige ressourcer til at nå jeres mål.

Landslotterimærket – gør det til en tradition

Glem ikke at bestille jeres landslotterimærker, som afregnes sammen med lodsedlerne. Disse unikke mærker viser jeres engagement og støtte til landslotteriet. Husk, overskud af mærker kan desværre ikke returneres.

Mærket for Landslotteri 2024
Landslotterimærket for landslotteriet 2024

Grib chancen for at styrke jeres spejdergruppes fremtid og skab dejlige øjeblikke sammen. Bestil jeres lodsedler og mærker i dag, og lad os sammen forme en spejderoplevelse, der varer længe. KFUM-Spejdernes Landslotteri 2024 – Lad eventyret begynde!

Bestilling af lodsedler

Alle gruppeledere og kasserere har modtaget en mail med al information omkring bestilling af lodsedler, der kan ske via siden her.

,

Læs også

Menu