Skattefri gaver – tak for hjælpen!

Takket være det store bidrag i 2022, kan grupperne fortsat modtage skattefri gaver.

Foto: Frederik Kehlet

Vi er netop ved at indberette alle de gavegivere, som har betænkt KFUM-Spejderne i Danmark med gaver til Skat. Det samlede antal bidrag betyder, at KFUM-spejderne i Danmark fortsat kan tilbyde gavegivere, at de kan få fradrag for deres gaver via skatten.

Har din grupper planer om at indsamle penge til et projekt i 2023, så læs mere her. Du er også velkommen til at skrive til os med spørgsmål og praktiske forhold omkring indsamlinger.

En del af de indsamlede midler går blandt andet til at vi kan tilbyde fripladser til børn og unge som til trods for familiens økonomiske situation kan få chancen for at gå til spejder og opleve glæden ved spejderlivet. Læs mere om fripladsordningen her.

,

Læs også

Menu