KFUM-Spejdernes landslotteri 2023

Den 21. januar gik starten til KFUM-Spejdernes landslotteri 2023.

Foto: Christian Bruun

Igen i år løber landslotteriet knap fire måneder fra 21. januar og frem til den 14. maj 2023. I har derfor god til til bestilling og salg, hvis gruppen får lyst til at være med. 65 grupper har allerede bestilt lodsedler – og rigtig mange har også bestilt det nye lotterimærke.

Landslotteriet kan være et godt supplement til gruppens udgifter, ønsker og drømme om spejderoplevelser. Landslotteriet giver hvert år grupperne mulighed for at tjene penge til fx sommerlejre, nyt udstyr og aktiviteter. Lodsedlerne sælges for 25 kroner stykket, og gruppen kan tjene op til 17 kroner pr. solgt lodseddel. Prisen afhænger af, hvorvidt gruppen ønsker at kunne sende usolgte lodsedler retur, eller om lodsedlerne bestilles uden returret.

Bestilling af lodsedler

Fra i år bestilles lodsedlerne direkte via Medlemsservice. Gruppeleder, kasserer  eller anden lotteri-ansvarlig kan bestille via almindelig log-in i Medlemsservice.
Læs meget mere her om landslotteriet

Landslotteri-mærket 

Der blev taget rigtig godt imod det nye mærke sidste år, og tilbagemeldingerne har været, at vi laver mærket i en ny farve hvert år. Mærkerne bestilles direkte på landslotteri-siden i Medlemsservice, hvor også lodsedlerne bestilles. Mærkerne afregnes med opgørelse på lodsedlerne, men overskud af mærker kan, som sidste år, ikke returneres. 

Vind en lejr på Houens Odde Spejdercenter

I den interne sælger-konkurrence kan gruppen igen i 2023 glæde sig til at deltage i lodtrækningen om en lejr på Houens Odde Spejdercenter til en værdi af 20.000 kroner. Det svarer fx til en uges centerlejr for 40 spejdere. (OBS: Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges som betaling for allerede afholdte eller bookede lejre.)

Gevinster

Der er i alt 318 gevinster til en samlet værdi af 375.000 kroner. Hovedgevinsterne er tre gavekort à 20.000 kr. til FDM-Travel. Derudover kan man vinde:

Tips og tricks

  • Vi har samlet gode råd og erfaringer, som kan give inspiration og kan gøre det nemmere at sælge lodsedler og i sidste ende tjene flere penge til gruppen: Se tips og tricks

Vigtige datoer for landslotteriet 2023

  • 21. januar: Salgsperioden begynder.
  • 1. marts: Sidste frist for bestilling af lodsedler med returret.
  • 1. april: Frist for returnering af lodsedler med returret.
  • 14. maj: Salgsperioden slutter.
  • 15. juni: Lodder til den interne konkurrence skal være kontoret i hænde.

Læs også

Menu