Fire nye GEÅ’ere klar efter ferien

Fire unge spejdere har sagt ja tak til at være GEÅ på henholdsvis korpskontoret i København og på Houens Odde ved Kolding efter sommerferien. Mød dem her.

Foto: Lukas Lundbye

Pernille, GEÅ-aktivitet Houens Odde

Pernille kommer fra Andst gruppe ved Vejen vest for Kolding. Hun bliver student på en STX her til sommer og har arbejdet i Netto ved siden af skolen i snart 2 år. Derudover har hun beskæftiget sig med event-arbejde ved blandt andet Vingsted Konferencecenter og Hotel i Vejle. 

”Jeg har været spejder i ca. 13 år og har været på Odden utallige gange, både på kurser som Roland og på Centerlejr og VeKla. Jeg glæder mig utrolig meget til at være GEÅ, og håber på et fantastisk lærerigt år med nye bekendtskaber.”

Signe, GEÅ-outdoor Houens Odde

Signe har været aktiv KFUM-Spejder i 10 år ved Urnehoved spejderne i Bolderslev, hvor hun det sidste år også har været i bestyrelsen. De sidste par år har hun desuden været bæverleder. I øjeblikket arbejder Signe fuldtids i Netto.

”Jeg er ikke bange for at få jord på hænderne eller sved på panden. Jeg er en pige som elsker friluftsliv og at udforske og bruge naturen. Jeg glæder mig til at se hvordan en større spejderorganisation fungerer.”

Sara, GEÅ-kommunikation korpskontoret

Sara er opvokset i den nordvestlige del af Danmark, nærmere bestemt Thy. Hun har i 13 år været en del af Hørdum gruppe som junior- og seniorleder og er for nuværende ulveleder. Derudover har hun også været en del af den lokale distriktsstab de sidste 2 år.

”Min erfaring i forhold til at arbejde med PR, kommer fra et sabbatår i Rumænien, hvor jeg arbejdede med forskellige SoMe- kanaler, herunder TikTok. Jeg glæder mig meget til at vise omverdenen, at KFUM-Spejderne er meget mere end at snitte med kniv og grille skumfiduser.”

Andreas, GEÅ-Projekt korpskontoret

Andreas kommer fra KFUM-Spejderne Silkeborg Gruppe og har været spejder i 13 år. Til daglig går han på TH. Langs hf & vuc. Andreas har taget de fleste af korpsets kurser. I foråret var han med som stab på Roland 1 sammen med Klan Fisk, som han har været med til at stifte. Andreas bruger meget af sin tid på spejder, da det har hjulpet ham meget til at udvikle sig selv hen over årene. Han vil derfor gerne være GEÅ, så han både kan give tilbage til de mange andre spejdere men også lære en masse nyt.

“Spejder har og vil altid være en stor ting, som har betydet meget for mig, og GEÅ var bare lige det skridt, som jeg føler var nød til at blive taget for at komme videre og udvikle mig mere. Jeg er spændt på at se, hvad jeg får ud af det, og hvad jeg kan tilbyde.”

,

Læs også

Menu