Sekretariatsmedarbejder

KFUM-Spejderne søger en udviklingsorienteret projektleder/sekretariatskonsulent En nedlagt børnehave danner rammer om ’Huset 2450’, hvor en rækker foreninger bruger lokalerne til at udvikle deres ideer. Den lukkede Sjælør Kirke er blevet til Spejdercente

KFUM-Spejderne søger en udviklingsorienteret projektleder/sekretariatskonsulent En nedlagt børnehave danner rammer om ’Huset 2450’, hvor en rækker foreninger bruger lokalerne til at udvikle deres ideer. Den lukkede Sjælør Kirke er blevet til Spejdercenter CPH, hvor KFUM-Spejdernes sekretariat har hjemme. Vi vil gerne skabe et endnu mere levende og dynamisk Spejdercenter og udvikle Huset 2450, til steder hvor de fysiske rammer spiller sammen med det dynamiske og kreative liv i Sydhavnen. Projektet omfatter at omdanne kirkesalen til et multirum som kan fungere som dansesal, forsamlingsrum og kulturhus samt at skabe sammenhæng mellem Spejdercenter CPH og naboer og det lokale liv omkring Karens Minde Kulturhus.

Den kommende sekretariatsmedarbejder skal drive udviklingen og samtidig løse en række opgaver for korpset daglige ledelse.

Arbejdsopgaverne omfatter:

  • Projektledelse og udvikling af Huset 2450 samt Spejdercenter CPH herunder medvirke til at udarbejde samarbejdsaftaler, lejekontrakter og fundraising.
  • At være opsøgende og udadvendt i forhold til nye samarbejdsmuligheder med det lokale liv i Sydhavnen.
  • Tæt samarbejde med ledelsesteamet hos KFUM-Spejderne om løbende opgaver i forbindelse med bestyrelsesbetjening, understøttelse og udvikling af løbende projekter.

Vi ønsker at ansætte hurtigst muligt og har løbende samtaler.
Læs mere og ansøg stillingen via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/5f4dxq

Læs også

Menu