Foto: Steen Larsen
Foto: Steen Larsen

Saml ind med BetterNow

Hvis I har et konkret projekt, som I gerne vil samle penge ind til i gruppen, så har I nu mulighed for at gøre det under indsamlingstjenesten BetterNow.

Det er nemt og enkelt at oprette en indsamling, og donorer kan betale med betalingskort og MobilePay. Derudover er det gratis at oprette en indsamling, og der er ikke nogen udgifter for gruppen.

Sådan får I de indsamlede penge

Betternow udbetaler de indsamlede penge til KFUM-Spejdernes administration en gang om måneden. Herfra udbetales pengene til gruppen.

Administrations- og transaktionsgebyrer til Betternow dækkes af KFUM-Spejderne i Danmark, således at gruppen modtager det fulde, indsamlede beløb.

Sådan opretter du en indsamling

  • Gå ind på https://dk.betternow.org/charities/kfum-spejderne eller www.betternow.dk og søg på KFUM-Spejderne for at finde vores side.
  • Tryk på ’Start indsamling’ og du er i gang. Du guides gennem fire punkter, hvor du bl.a. skal skrive lidt om, hvad du samler ind til samt oploade et foto.
  • Del jeres indsamling med alle i spejdergruppens netværk via de sociale medier (f.eks. Facebook, Twitter, e-mail), og I er klar til at modtage donationer til jeres indsamling.