Foto: Johny Kristensen

Kom godt i gang med MobilePay

I takt med at småmønterne i lomme og sedlerne i pungen efterhånden er blevet afløst af elektronisk betaling, er det blevet endnu vigtigere også at kunne modtage på anden vis. Et MobilePay- nummer til gruppen er derfor stadig en god mulighed.

Og det er nemt at komme i gang. Alt I skal bruge er gruppens CVR-nummer. Herfra kan I oprette en MyShop-aftale og samtidig få et femcifret MobilePay-nummer. Efter tilmeldingen modtager I klistermærker med jeres MobilePay-nummer, som I kan bruge på pengekassen, salgsskiltet og andre steder, hvor folk skal betale til jer.

Gebyrer og abonnement

Tidligere kunne man som gruppe oprette sig gratis og uden abonnementsafgift via KFUM- Spejderne. Denne mulighed eksisterer ikke mere.

Det er blevet dyrere at oprette og bruge mobilepay end tidligere. Det koster nu for alle et etgangsbeløb på 999 kr. (2021) at oprette en konto hos MobilePay MyShop.

Derudover er der et abonnementsgebyr på 49 kr. om måneden og transaktionsgebyrer. En transaktion koster mellem 0,30 kr. til 0,75 kr. pr. stk. afhængig af antallet af transaktioner.

Du kan læse mere om det nye abonnement på MobilePay MyShops hjemmeside her.

Sådan opretter du MobilePay

  • Gå ind på mobilepay.dk/myshop og klik på "tilmeld min virksomhed"
  • Opret login med e-mail og adgangskode
  • Udfyld herefter oplysninger om gruppen inkl. CVR-nummer og bankoplysninger
  • Inden gruppens MyShop bliver aktiv, skal gruppens bestyrelse underskrive aftalen.

 

Vidste du, at...

En undersøgelse af KFUM-Spejdernes salg af lodsedler fra 2017 viser en stigende efterspørgsel efter at betale med MobilePay. Flere grupper oplever samtidig at 20-30% af deres salg sker gennem MobilePay.

Det var gruppernes erfaring, at MobilePay gav et større salg ved dørene.