Foto: Johny Kristensen

Overtag KFUM-Spejdernes Instagram

Skal spejderne på weekendtur, har I planlagt et spændende løb for ulvene, eller skal distriktet lave fælles sommerlejr? Måske vil I have KFUM-Spejdernes Instagram med.

På KFUM-Spejdernes Instagram deler spejdere billeder fra weekendture, sommerlejre eller spændende projekter. Du kan også være med til at vise, hvad I laver i jeres spejdergruppe, distrikt eller projektgruppe. Det kræver blot en telefon og Instagram app'en.

KFUM-Spejderne vil gerne have endnu flere billeder og videoer fra spejdere ude i landet. Derfor kan alle spejdere låne KFUM-Spejdernes Instagram-konto og tage de cirka 3500 følgere med, når der hugges brænde til bålet, pioneres spisebord og hygges mellem aktiviteterne.

Har du og dine spejdere lyst til at overtage KFUM-Spejdernes Instagram, skal I skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk.

I kan læse, hvilke guidelines I skal følge, hvis I laver en take-over i menuen til højre. 

Del dit spejderliv

Hvis I ikke har tid eller lyst til at lave en take-over, men stadig gerne vil dele jeres spændende spejderliv med andre, så kan I tagge os @kfumspejderne i jeres Instagram opslag. Så skal vi nok dele det videre!

Se her, om vores Instagram konto allerede er udlånt

(du skal bruge en Crome-browser for at kunne se kalenderen)