Få en hjemmeside

Det er vigtigt at være synlige der, hvor nye medlemmer (og deres forældre) leder efter gruppen. Her kan en hjemmeside være et godt bud, og derfor har vi har samlet to gode bud på, hvordan gruppen kommer i gang med at få en hjemmeside

Gruppesite.dk

Gruppesite.dk er KFUM-Spejdernes tilbud om en nem og enkel hjemmeside til grupper, som ikke ønsker eller har behovet for at skulle vedligeholde andet end indholdet selv.

En frivillig gruppe tager sig af teknikken og sørger for, at I har et sted til at skrive nyheder, dele halvårsprogrammer og skrive info om gruppen og enhederne.

Gruppesite.dk bruger Wordpress, men har begrænsninger i temavalg og udvalget af plugins.

Gruppens eget webhotel med rabat

Vil man mere, kan man kigge mod at få sit eget webhotel. Her får man både eget domæne fx mingruppe.dk med plads til hjemmeside og mail fx gruppeleder@mingruppe.dk.

Der findes mange udbydere af webhoteller på nettet, men KFUM-Spejderne har en rabataftale med danske simply.com (tidligere unoeuro.dk). Rabatten sparer grupper og distrikter oprettelsesgebyret, og derfor kan man komme i gang med webhotel, domæne og mail for omkring 300 kroner om året.

Vil du have oplyst rabatkoden, skal du skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk.