Gilwell

Gilwell er for dig, der har lyst til at lave en positiv forandring i dit liv med afsæt i, hvad det gode liv er for netop dig. Kurset er for den erfarne leder, som har deltaget i korpsets øvrige lederuddannelse eller tilsvarende.

Omdrejningspunktet for kurset er, at den enkelte deltager lærer sig selv at kende. Du får både teori og konkrete redskaber, der kan hjælpe dig.

På Gilwell er det et vigtigt element, at vi arbejder efter spejdermetoden. Derfor fylder patruljelivet, og det at den enkelte deltager udvikler sig med støtte fra patruljen rigtig meget.

Tag på Gilwell, hvis du har lyst til at gøre en forskel i dit eget liv. Hvis du vil (gen-)opleve livet i patruljen, lugte af røg fra det bål, hvor du og patruljen lavede lækker mad, havde dybe samtaler og stillede store spørgsmål, samt hvis du har lyst til en “mental rystetur”.

På Gilwell får du redskaber og støtte til at forme din egen Gilwelludfordring gennem modeller og teorier, værktøjer, samtaler med din patrulje og dine tutorer samt refleksion. Du formulerer et personligt udviklingsmål, planlægger dit læringsforløb, gennemfører det og evaluerer det i samarbejde med en vejleder og de andre deltagere.
 

Efter kurset:

  • Har du fået bedre indsigt i hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig, så du kan identificere, hvad der er et godt liv for dig i spejdersammenhæng såvel som privat eller i arbejdslivet.
     
  • Kan du arbejde målrettet mod at opfylde de udviklingsmål, du har stillet op, og bruge de redskaber, du har lært på kurset.
     
  • Ser du egne og andre menneskers potentialer på en ny måde.
     
  • Kan du reflektere over udbyttet af arbejdet med et personligt udviklingsmål, og dermed blive i stand til at gentage processen.


Få yderligere information:

Læs mere om Gilwell, og ansøg på Gilwell.kfumspejderne.dk 

Følg Gilwell på Facebook

Skriv dig op til yderligere information HER... 

Se Gilwell-kurset i kfumspejderne.dk's kalender HER...

Er du interesseret i Gilwell?

Er du interesseret i at høre mere om Gilwell og modtage en reminder, når tilmeldingen åbner? Her kan du skrive dig op til at modtage informationer om næste gillwell eller vise din interesse for et kommende kursus.