Foto: 22. World Scout Jamboree, 2011 Sverige

Få nye spejdervenner fra hele verden

Vil du mærke suset i maven når mere end 35 000 spejdere står sammen til et lejrbål og svinger tørklæderne over hovederne, eller vil du bruge op til 12 måneder på at arbejde som frivillig på et projekt et sted i Europa? 

Her på siden kan du læse om de mange tilbud der er rundt omkring uden for Danmarks grænser, både store lejre, frivilligt arbejde og udveksling i Australien.

Vil din gruppe hellere have fingrene i bolledejen og planlægge selv, kan I prøve kræfter med en lejr eller weekendtur i udlandet samt undersøge, om I kan få en venskabsgruppe fra udlandet.

Spejder-Rejser

Spejder-Rejser er KFUM-Spejdernes rejseselskab, som hvert år arrangerer flere ture til spændende steder i verden for spejdere i alle aldersgrupper. På turene vil du både opleve stedets kultur og natur samt få lejlighed til at mødes med lokale spejdere. 

Du slipper for alt besværet med planlægningen, det søger Spejder-Rejser for. Alt du skal tænke på er penge til is og souvenirs når først rejser er betalt - og så skal du selvfølgelig huske at pakke en rygsæk. 

Læs om Spejder-Rejser