KlimaEvent for unge

Hele Danmarks ungdom mødes til KlimaEvent på Ungdomsøen med fokus på FN's Verdensmål 12 og 13! ♻️

Det handler om, hvordan DU forbedrer DIT klima! Der vil blive serveret konkrete redskaber med jordnære tiltag. Du skal med, fordi verden ikke har råd til at vente mere. Der er håb, hvis vi handler NU. Der skal lægges en plan❗️ Og du er en del af den - i fællesskab med andre.

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 5. oktober 2019, hvor projektet Håb til handling inviterer til KlimaEvent på Ungdomsøen. ❌

På KlimaEvent sætter vi gennem oplæg og workshops fokus på, hvordan unge kan være med til at gøre en konkret forskel for at skabe positive forandringer for klima og miljø - på den måde passe bedre på vores fælles klode.

Vores mål er at samle hele Danmarks ungdom, organisationer og andre interesserede, som kan tage nye ideer og viden med hjem, der kan benyttes i dagligdagen - i skolen, på job eller i familien.

Der vil blive mulighed for at overnatte til søndag på øen. Mere info følger. ⛺️✨Følg med på facebooksiden (se link til venstre), når der i den kommende tid kommer mere info om program og tilmelding.

KlimaEvent er en del af projektet Håb til handling, som du kan læse mere om på denne side.