SE-Puljen - Sådan bliver du et Lokalt Kraftcenter

OBS! Næste deadline for at søge puljen er tirsdag d. 1. december 2020!

Har du en god idé, som gør en forskel for dit lokalsamfund, så kan du få hjælp her. Vi støtter sociale initiativer, som rækker ud over den lokale spejdergruppe og som gør en forskel for unge/unge voksne, der ikke i forvejen er spejdere i det lokale kraftcenter. Der kan søges op til 5.000,-. I helt særlige tilfælde kan der uddeles op til 10.000,-.
Vi behandler ansøgninger fire gange om året.

Hvem kan ansøge?

Alle KFUM-spejdere med en god ide kan ansøge, så længe projektet er rod i gruppen, distriktet eller centeret. I ansøgningen lægges vægt på at projektet:

· Rækker ud til unge/unge voksne i lokalsamfundet, der ikke i forvejen er spejdere

· Gør en positiv forskel, om muligt også ud over projektets umiddelbare løbetid

· Har fokus på aktiviteten frem for materialet

· Lokale partnerskaber er et plus, men ikke et must

Dokumentation og afrapportering

For at kunne fortælle om den positive effekt, der er skabt med projektet er det nødvendigt, at der indsendes dokumentation fra projektet. Vi ønsker at dokumentere gennem billeder og tekst. Derfor vil vi gerne modtage billeder fra det afholdte projekt, et cirka deltagerantal samt en kort refleksion (max en halv side) over projektet: opnåede I, hvad I ville, hvis ikke hvorfor? Derudover vil vi også meget gerne modtage artikler eller anden form for omtale, hvis I har dette. Vi ser gerne, at vi modtager dokumentationen på mail senest 4 uger efter projektet/projektperioden er afholdt.

Hvordan ansøger man?

En ansøgning til SE-Puljen udformes og sendes i det elektroniske ansøgningsskema, senest 4 uger inden projektets start. Forvent svar på ansøgningen cirka 2 uger efter ansøgningsfristen.

OBS! Næste deadline for at søge puljen er tirsdag d. 1. december 2020!

Kontakt fonden

Har du spørgsmål til puljen kan du sende dem på fond@tunisiadenmark.com.

Send din ansøgning til puljen gennem denne formular.