Foto: Johny Kristensen

DM i Spejder 2021 - Online Edition

Hvad? Bliver DM i Spejder Online?

Ja det er rigtigt - DM i Spejder bliver ikke som det plejer. Covid-19 (Corona) har gjort at vi har valgt at gentænke DM’s koncept for i år. Dette betyder at DM i 2021 vil blive afholdt virtuelt, hvor deltagelse sker patruljevis hjemme fra grupperne. Det er vores måde at sikre at vi næsten uanset hvordan Corona situationen udvikler sig, kan få afholdt et fedt DM i Spejder. 
 
DM i Spejder bliver derfor markant anderledes i år end vi alle har været vant til. Anderledes behøver dog ikke at være dårligere, og vi gøre alt vi kan for at vores mange hundrede deltagende får sig en unik, spændende og anderledes spejderoplevelse. Vi er klar og det samme håber vi at i er!

Når weekenden er afsluttet vil vi have fundet Danmarks bedste Junior, Storspejder og Seniorpatrulje. Disse vil have håneretten de næste 2 år indtil DM afholdes nok en gang - til den tid formentligt på mere traditionel vis. 

Hvem kan deltage?

Det kan alle Juniorer, Storspejdere og Seniorer (eller tilsvarende aldersinddelinger i de øvrige korps). 

For de øvrige korps som ikke kender vores inddelinger så hedder det:

  • Juniorer (4-5. klasse) 
  • Tropsspejdere (6-8. klasse)
  • Seniorer (9. klasse - 17 år). 

Der er desuden mulighed for at have 1 enkelt medlem med i patruljen som stikker uden for aldersgruppen. Dog maksimalt fra enheden som ligger 1 tak over ens egen (altså ingen Seniorer med i en Junior patrulje).

Hvor kan man deltage?

Arrangementet foregår Online, så vi anbefaler patruljerne at deltage hjemme fra spejdergruppen hvor man har flest mulige spejdermaterialer ved hånden. 

Hvordan vil det praktisk foregå?

Det hele vil foregå via forskellige medier på nettet. Der vil fra d. 1. april kunne findes et deltagerbrev på vores hjemmeside, som vil forklarer alt det praktiske, men arrangementet vil blive en blanding af poster som tilgås via vores hjemmeside, Live aktiviteter som vil foregå via vores Facebook side samt aktiviteter som bliver kørt i online videomøder. 

Tilbagemelding med svar vil ske via billeder, video, dokumenter, lydfiler og så videre.

Det bedste råd vi har til jer at tilsikre en fornuftig internetforbindelse samt sørge for at have de materialer som vil fremgå på materialelisten. Så skal resten nok komme af sig selv. 

Hvor kan jeg læse mere og hvordan tilmelder jeg mig?

Alt den vigtige viden finder i på DM i Spejders hjemmeside på www.dmispejder.dk. Det er her i finder den praktiske viden om arrangementet, regler, materialelister patruljen skal sørge for, adgang til tilmelding osv.

I er også velkomne til at skrive en mail til DM@kfumspejderne.dk

 

Bliv klogere på DM i Spejder

Facebook: https://www.facebook.com/DMiSpejder/

Webside: www.dmispejder.dk

Instragram: dmispejder