Oversigt over KFUM-Spejdernes distrikter
Oversigt over KFUM-Spejdernes distrikter

KFUM-Spejdernes distrikter er regionale samlinger af spejdergrupper– typisk omkring 15-20 grupper. Det betyder, at den enkelte gruppe nemt kan få hjælp og støtte fra de andre grupper og fra distriktsstaben. Distriktsstaben består af en Distriktschef (DTC), flere Distriktsassistenter (DTA), en kasserer og en uddannelsesansvarlig (DTU). 

KFUM-spejderne består i dag af 35 distrikter og over 500 grupper. Distrikterne hjælper grupperne, med at spejderarbejdet bliver bedst muligt for børn og unge. Derfor er formålet for distrikterne at knytte de regionale grupper sammen i et arbejdsfællesskab, hvor de kan hjælpe hinanden. 

Distrikterne er en formidlingskanal grupperne imellem og mellem grupperne, hovedbestyrelsen og udviklingskonsulenterne. På denne måde kan grupperne få støtte og udvikle hinanden, så spejderarbejdet bliver bedre for børn og unge. 

I løbet af spejderåret er distriktsstabene med til at forskellige arrangementer for grupperne i distriktet. Dette hjælper og støtter grupperne, til at der er gode spejderoplevelser for de forskellige aldersgrupper.

Portalen

I distriktsportalen kan du finde alle de redskaber vi en gang havde i sløjfen. Find distriktsportalen her.