Statue af Robert Baden Powell som grundlagde spejderbevægelsen.
Statue af Robert Baden Powell som grundlagde spejderbevægelsen.
Hans Henrik Halvbjørn


KFUM-Spejderne har 29.000 medlemmer fordelt over hele landet. Gennem udfordrende aktiviteter støtter vi børn og unge i at blive selvstændige, demokratiske og ansvarlige voksne.

KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden. Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber med liv og begejstring, som er attraktive for flere børn og unge. Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel.

Vi rykker verden men vilje i mere end 500 lokale grupper og på nationalt plan, hvor vi i fællesskab med en række samarbejdspartnere efterlader verden en smule bedre end vi fik den.

KFUM-Spejderne i Danmark er åben for alle uanset, køn, race, religion eller politisk overbevisning.

KFUM-Spejderne i Danmark er en del af et globalt fællesskab - spejderbevægelsen. Et fællesskab, der på tværs af landegrænser, verdenshave og kontinenter samler 38 millioner børn, unge og voksne til at gøre en forskel og sammen bygge en bedre verden.

Spejderbevægelsen

Spejderbevægelsens formål er at bidrage til udviklingen af unge mennesker i at realisere deres fulde fysiske, intellektuelle, sociale og åndelige muligheder som individer, som ansvarlige borgere og som medlemmer af deres lokale, nationale og internationale samfund.

Spejderbevægelsen er en frivillig, ikke-parti-politisk og opdragende bevægelse, som er åben for alle uden hensyn til deres oprindelse, race eller tro.

Spejderbevægelsens formål, principper og metode er udformet af verdensspejderbevægelsens stifter, Lord Baden-Powell.