Harald Thomsen Møller

GEÅ-Outdoor

GEÅ-Outdoor er en af de fire GEÅ-stillinger. Stillingen findes på Houens Odde Spejdercenter.

Stillingsbeskrivelse

Arbejdet i stillingen som GEÅ-Outdoor er meget varieret, men de fleste opgaver og funktioner foregår udendørs, så du skal elske at være ude, også når solen ikke skinner. Sammen med de to pedeller, GEÅ-Aktivitet og udvikling og de internationale volontører løser GEÅ-Outdoor mange praktiske opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af bygninger og de grønne områder. Det kan være malearbejde, græsslåning, transport af materiel, indsamling og sortering af affald. Du får mulighed for at udvikle kompetencer inden for en række praktiske områder, såsom kørsel med traktor og maskiner, samt nogle håndværksfag efter interesse og kunden. Udover de praktiske funktioner indgår GEÅ-Outdoor som aktivitetsinstruktør og medhjælper i køkkenet. På Houens Odde får du et kursus i instruktion af teambuilding for erhvervsvirksomheder og aktiviteter for spejdere, så du øger dine kompetencer som instruktør. I køkkenet hjælper man med forberedelse og servering af måltider samt afvikling af Outdoor KOK' sammen med gæster på centret. Du får mulighed for at øge dine kompetencer inden for beregning af mad til større grupper og erfaring med at få et måltid klar til tiden, samt at klare en stor opvask.

Samarbejdet og bofællesskabet med internationale volontører kræver, at du er indstillet på at tage aktiv del i sociale og kulturelle aktiviteter samt tale engelsk i dagligdagen. Da transport til/fra og internt på Houens Odde er meget afhængige af bil- og traktorkørsel er kørekort til personbil en stor fordel. Vi forventer, at du sætter pris på udfordringer, kan overskue flere opgaver ad gangen og har mod på at være leder i en lokal spejdergruppe efter aftale med din vejleder.  

Mulighed for at kombinere spejderliv med et meningsfuldt sabbatår

Jeg har altid gået med tanken om at blive GEÅ på Houens Odde, siden jeg var på Roland 1 og hørte om det første gang. Så det er en stor drøm, der endelig er gået i opfyldelse! Jeg er glad for at være ude og være praktisk og aktiv på samme tid, så derfor fandt jeg GEÅ-Outdoor som den rigtige stilling for mig! Jeg lærer en masse nyt og kan samtidig bruge den erfaring, jeg har med i bagagen. Samtidig får jeg endnu mere erfaring med de ting, jeg gerne vil beskæftige mig med på et senere tidspunkt. Giv et år-spejder giver mig mulighed for at kombinere mit spejderliv og et meningsfuldt sabbatår i forbindelse med arbejdet på vores alles Houens Odde Spejdercenter.” – Harald Thomsen Møller, GEÅ-outdoor 2015/2016