Foto: Christian Bloch Hansen. Billede: Katrine Thørring

GEÅ-Kommunikation

GEÅ-Kommunikation er en af de fire GEÅ-stillinger. Denne stilling findes på Spejdercenter CPH.

Stillingsbeskrivelse

Som GEÅ-Kommunikation er det godt, at du kan li’ at tænke ud af boksen. Du er selv med til at bestemme, hvad dine arbejdsopgaver består af. Du bliver en del af det faste kommunikationsteam og vil producere indhold, tekst, video og billeder til alle platforme, og du er også med til at udvikle og opdatere bl.a Facebook og Instagram, samt KFUM-Spejdernes magasiner. Derudover får du lejlighed til at planlægge og afvikle dine egne projekter. Disse kan handle om udvikling og opdatering af blogs, udvikle kommunikationsprodukter til grupper og distrikter eller noget helt 3., som du brænder for.

En mindre del af stillingen er også nogle praktiske opgaver, eksempelvis at lave den daglige frokost for de ansatte sammen med den anden GEÅ-spejder på spejdercentret.

Spejder på fuld tid

På mit Roland var der en, som fortalte om, at man kunne være spejder på fuld tid i et år. Jeg synes, det lød helt fantastisk og tænkte, at det måtte jeg gøre en dag, og det var der, drømmen startede. Jeg er vildt med sociale medier og webdesign, og så kan jeg godt lide at skrive. Så det var helt naturligt for mig at søge GEÅ-kommunikation. I et helt år kan jeg få lov til at lave noget, jeg brænder for og være med til at udvikler produkter – både i onlineversion, men også for eksempel foldere, som bliver sendt ud. KFUM-Spejderne har givet mig rigtig meget, og jeg er utrolig glad for, at jeg nu kan bruge et år af min tid på at give lidt igen.” – Katrine Thørring, GEÅ-kommunikation 2015/2016