Foto: Frederik Dahl Kehlet
08-04-2021
Er du den kommende studentermedhjælper på jem & fix-projektet 'Sammen bygger vi lokalsamfund'? Du kan nu søge det spændende studiejob på cirka 15 timer om ugen.

Vil du være den næste jem & fix-projektmedarbejder

Er du typen, der elsker at se din idé blive til virkelighed? Og er du i gang med en uddannelse, hvor du gerne vil have et meningsfuldt studiejob ved siden af? Så kan du være den studentermedhjælper, vi søger til vores kontor på Wagnersvej i København SV.

I en årrække har vi haft samarbejdet 'Sammen bygger vi lokalsamfund' med jem & fix, og vi søger en dygtig projektmedarbejder, der kan sætte cirka 15 timer af om ugen til at have kontakt til frivillige spejdere, udarbejde koncepter og præsentere idéer, udarbejde evalueringer til den eksterne partner og være en del af det fedeste team, der udvikler projektet.

Helt konkret handler projektet i 2021 om at afvikle events, hvor børn og deres familier kan tage på et naturløb i den skov, der er i nærheden. Løbet bliver afholdt af grupper i korpset og jem & fix, og formålet er at sætte fokus på lokale ildsjæle, som kan skabe forandringer i deres lokalmiljøer.

Tidligere projektmedarbejdere har haft forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, og du behøver heller ikke at være spejder. Det vigtige er, at du synes, samspillet mellem civilsamfund og handelssektoren er spændende, og at du er kreativ, god til at skabe et flot og gennemarbejdet produkt og kan arbejde struktureret.

Du kan finde mere om, hvad vi søger i en studentermedhjælper, og hvad dine opgaver bliver, i vores jobopslag. Det er også her, du søger stillingen.

Ansøgningsfrist er den 14. april 2021.