Foto: Frederik Kehlet
20-01-2022
Sct. Georgs Gilderne søger spejdere i alderen 35-40 år, som er interesserede i at bidrage til udviklingen af gildebevægelsen på det kommende Nordisk-Baltisk møde i Island til maj.

Vil du med til Island og tale om gildebevægelsen?

Af Sct. Georgs Gilderne i Danmark

D. 26. til 30. maj 2022 afholdes der Nordisk-Baltisk møde i Island i Selfoss for Sct. Georgs Gilderne. Her vil vi meget gerne sætte fokus på, hvad yngre medlemmer / spejdere på 35-40 år vil forvente af at være medlem af gildebevægelsen.

Rejse og ophold bliver betalt. Du vil møde gildespejdere fra hele Norden, der har samme interesse som dig. Det eneste, du skal gøre, er at afsætte et par feriedage og have lyst til at drøfte dine forventninger til at være med i gildebevægelsen som led i vores udvikling/fornyelse. Sproget der tales er ”skandinavisk” og engelsk.

I programmet er der afsat tid til, at du kan drøfte dine forventninger og ønsker med yngre deltagere fra de andre nordiske lande. Derudover vil du kunne deltage i de øvrige punkter på dagsordenen, eller du vil kunne være sammen med dem, du er i gruppe med, eller du vil kunne kikke lidt på Selfoss og nærmeste omegn.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, kunne vi godt tænke os at mødes med dig og drøfte nogle af nedenstående spørgsmål:

  • Hvad har du brug for, hvis du skulle være medlem af Sct. Georgs Gilderne?
  • Hvad kunne afholde dig fra at blive medlem af Sct. Georgs Gilderne?
  • Hvordan kunne du forestille dig et medlemskab af gildebevægelsen, og hvem vil du gerne være sammen med?
  • Hvad vil det betyde for dig at være en del af en international bevægelse?
  • Hvilken slags aktiviteter vil du gerne deltage i?
  • Hvilke af dine aktiviteter fra din spejdertid vil du gerne fortsætte med at arbejde med i et eventuelt gildemedlemskab?

Kontaktinfo

Interesserede kan kontakte: 
International koordinator Birthe Ømark, ik@sct-georg.dk, Mobil: 4015 5191
Udviklingskonsulent Inga Gustafsen, uk@sct-georg.dk, Mobil: 5171 4867

Sct. George Gilderne

Sct. Georgs Gilderne er en bevægelse, der sigter mod personlig udvikling for medlemmerne, og som bl.a. deltager aktivt i forskellige humanitære opgaver både lokalt, nationalt og internationalt. 

Læs mere på sct-georg.dk