Foto: Jeppe Carlsen
01-12-2020
Er du klar til at lave de vildeste og mest spektakulære science spejderaktiviteter - hvor kæben tabes og det helt store wauw findes frem. Læs mere her.

Vær med til at vise de fedeste og flotteste science spejderaktiviteter frem

Campgruppen er for dig, der vil være med til at udvikle, afholde og fyre de helt store sceince aktiviteter af. Du vil gerne arrangere en dag med aktiviteter og være med til at afvikle den. Det sker, både på Ungdomsøen og rundt i spejdergrupperne, i samarbejde med spejdere fra alle korps og aldre. 

Projektet går ud på at vise naturvidenskab og spejder i showform, i form af spændende forsøg og eksperimenter frem, men også finder på inkluderende og sjove aktiviteter, som de fremmødte til campen kan prøve.

Campgruppens arbejdsopgaver:

  • Udvikle det vildeste naturvidenskabelige spejdershow til afholdelse i løbet af 2021 på tværs af landet.
  • Sparre med lokale grupper om afholdelse af camps og finde nye grupper, der vil lægge grund til og kræfter i at afholde shows.
  • Udvikle et logistisk set up omkring at afholde SciencePirater-camps rundt i landet.
  • Udvikle et show til Ungdomsøens gæster.
  • Sparre med aktivitetsgruppen omkring aktiviteter på camps.
  • Afvikle camps på dagen og gennemføre shows.

Hvor og hvornår?

Vi kickstarter med speedbåd til Ungdomsøen lørdag den 9. januar 2021. Her får vi rundvisning, præsentation af projektet og laver vild idéudvikling. På mødet er du med til at forme den fremadrettede plan for arbejdet i campgruppen.

Får du blod på tanden? Du vil måske endda være med?

Kontakt Martin Lennard Eriksen for at høre mere - på enten 21 33 04 29 eller mle@dds.dk

Om SciencePirater: 

Vi vil skabe uddannelse og aktiviteter, der øger spejderes forståelse for positive science-værdier (prøve sig frem, nysgerrighed etc.), der fremmer en positiv forståelse af naturvidenskab på tværs af spejdere i Danmark. SciencePirater er et tværkorpsligt projekt, som er støttet af Villum Fonden. Projektet handler om at udbrede naturvidenskabelige aktiviteter i spejderregi. Vi vil gerne lære lederne, hvornår de kan bruge naturvidenskaben i spejderarbejdet derhjemme i grupperne.

Du kan æs mere på spejderne.dk