Foto: Metronome
18-08-2021
DR's underholdningsprogram "Alle mod 1" er vendt tilbage og i morgen fredag den 20/8 klokken 20 går det endnu en gang løs, live i DR Byen. Denne gang er det 10 spejdere i alderen 10-13 år fra BispebjergSpejderne, som tager kampen op imod resten af Danmark.

Ugens gode historie: 10 modige spejdere skal dyste i "Alle mod 1"

DRs underholdningsekspert og vært på programmet Joakim Ingversen har inviteret 10 heldige, og meget spændte, spejdere fra BispebjergSpejderne til studiet i DR Byen. De modige juniorer og tropspejdere udfordres i deres spejderfærdigheder over syv runder med sjove og læringsrige eksperimenter. 

Alle mod 1 er et underholdningsprogram for hele familien, så husk at tage din bror, søster, mor, far, fætter og kusine i hånden og tænd for DR1 fredag 20/8 klokken 20.00 til en hel times sjov og ballade, hvor man ovenikøbet får en masse spændende viden. Glem ikke at sig det videre til din spejdergruppe!

Ikke nok med at du kan følge med i TV’et, så kan du også få et indblik i BispebjergSpejdernes oplevelser optil og undervejs i programmet. De laver nemlig en takeover af KFUM-Spejdernes Instagram på dagen, så smut ind på vores Instagram og check det ud. 

Som altid kan du dyste med i programmet derhjemme. Download app’en DR Alle Mod 1 i App Store eller Google Play eller spil med via DR’s hjemmeside på www.dr.dk/allemod1, hvor du også kan læse mere om programmet.