Foto: Elsebet Kjems Gregersen
14-10-2021
KFUM-Spejderne skal modtage 100 donationer á mindst 200 kroner inden årsskiftet, for at få en momskompensation. Donationerne går samtidig til at tilbyde fripladser til spejder.

Støt os og støt et barn til spejder

Vi samler lige nu ind til fripladser til udsatte børn og unge, så alle kan få en chance for at gå til spejder. Når du donerer til vores indsamling giver du ikke kun et tilskud til en friplads, du hjælper også os. Inden årsskiftet skal vi nemlig have 100 donationer á mindst 200 kroner for at få en årlig momskompensation. Kompensationen gør, at vi modtager cirka 200.000 kr, som vi kan bruge på at lave godt og udviklende spejderarbejde.

Vil du være med til at støtte både os og udsatte børn og unge, så klik ind på vores indsamling her. Under vores generelle indsamling, kan du kan også selv oprette en kampagne til fx nyt spejdergrej eller inventar til hytten. Modtager I donationer på mindst 200 kroner, så bidrager det også til, at vi opnår momskompensationen. Med din hjælp kan vi tilbyde en fritidsaktivitet, der giver børn og unge kompetencer og minder for livet.