Foto: Pernille Bille Tvedt
08-10-2021
Folkeoplysningsloven gør det muligt for grupperne at søge tilskud til lejrpladslejen på SL2022 hos kommunen. Spejdernes Lejr er nu klar med en forventet pladsleje.

Forventet lejrpladsleje for Spejdernes Lejr 2022

Af Spejdernes Lejr 2022

Folkeoplysningsloven gør det muligt for grupperne at søge tilskud til lejrpladslejen hos kommunen. Reglerne varierer fra kommune til kommune, og det er værd at undersøge, hvordan det ser ud hos jer.

Hvis du er i tvivl, kan du kontakte kommunen, som kan hjælpe dig videre.

Vi har beregnet den forventede lejrpladsleje pr. døgn på basis af det godkendte budget for lejren samt Samrådsorganisationernes vejledning til beregning af lejrpladsleje ved landslejre:

  • 0 kroner for 0 til 2-årige
  • 69 kroner for 3 til 5-årige
  • 206 kroner for 6 til 99-årige

Efter lejren opgør vi den endelige pladsleje, når lejr-regnskabet ligger klar inden årsskiftet.

Få tilskud til lejrpladslejen

Det er en god idé at tjekke med kulturforvaltningen, hvor meget jeres kommune giver i tilskud, da kommunerne godt kan tolke reglerne forskelligt. På samme måde er det også en god idé at orientere kommunen i god tid inden lejren, så tilskuddene kan indregnes i kommunens 2022- budget. Er I mange spejdergrupper i kommunen, kan I eventuelt henvende jer til kommunen via den lokale BUS-organisation, hvis I har sådan en i kommunen.

Har I spørgsmål? Så kontakt info@sl2022.dk

Husk du som leder løbende vil kunne finde informationer om lejren på Spejdernes Lejrs hjemmeside, under fanen: 'hvis du er leder'