23-02-2021
Vil I holde Sankt Hans sammen med KFUM-Spejderne og jem & fix? Der er stadig ledige pladser, og vi har udskudt tilmeldingsfristen til søndag den 14. marts. Læs mere om tilmelding her.

Sankt Hans: Tilmeldingsfrist rykket til den 14. marts

Af Mia Stenberg, projektmedarbejder

Igen i år bliver Sankt Hans-aften holdt den 23. juni og igen i år kan gruppen holde Sankt Hans i samarbejde med KFUM-spejderne og jem & fix. 

For at imødekomme den sidste tids restriktioner er tilmeldingsfristen udskudt til søndag den 14. marts. I bunden af artiklen kan du læse, hvordan du tilmelder gruppen til arrangementet.

Når I holder Sankt Hans kan I invitere medborgere, venner, bekendte og selvfølgelig gruppens medlemmer. På den måde kan I få synlighed i lokalsamfundet og samtidig kan I få holdt et rigtig hyggeligt arrangement, der i store træk er planlagt for jer, så I blot skal tænke på samvær, optænding af bål og lignende.

Nyt koncept: Op- og nedskalering af Sankt Hans

Sankt Hans-arrangementerne består af to forskellige aktiviteter:

  • Den ene er en selvvalgt aktivitet såsom snobrød eller orienteringsløb.
  • Den anden er en gør det selv-aktivitet fra jem & fix med byggevejledning og tilhørende materialeliste. Materialerne til gør det selv-aktiviteten bliver støttet økonomisk af jem & fix.

Vi har udarbejdet et nyt opskalerings-koncept grundet Corona-situationen, hvilket skal gøre det nemmere for jer at navigere i. Det betyder, at vi arbejder ud fra tre ‘pakker’, der er baseret på det nationale varslingssystem. Du kan læse mere om det her.

Tilmelding af gruppen

Er du og gruppen interesseret i at deltage i årets Sankt Hans sammen med jem & fix-partnerskabet, kan I tilmeldes ved at sende en mail til mia@kfumspejderne.dk med gruppens navn samt kontaktoplysninger (navn, mail og telefonnummer) på den I ønsker, der skal stå for kontakten - heriblandt indsende praktiske oplysninger senere i forløbet til KFUM-Spejderne.

Som nævnt, er tilmeldingsfristen allerede søndag den 14. marts.

Om jem & fix-partnerskabet

Under sloganet “sammen bygger vi lokalsamfund” samarbejder KFUM-Spejderne og jem & fix om at gå imod alle de færdigpakkede tilbud i denne verden og i stedet give det enkelte barn mulighed for at lære, hvordan man gør-det-selv. Som spejdere tror vi på learning by doing og ønsker derfor at give muligheden for, at flere børn og unge får en oplevelse af at kunne skabe noget med deres egne hænder.

Nyheder fra jem & fix-partnerskabet

Aktiviteter fra jem & fix-partnerskabet