Foto: KFUM-Spejdernes kommunikationsteam
14-01-2022
Hvert år tjener mange grupper penge til spejderarbejdet med KFUM-Spejdernes landslotteri, og nu er startskuddet til endnu en omgang lodseddelsalg lige om hjørnet

Salget af lodsedler starter den 22. januar

Den 22. januar går starten til KFUM-Spejdernes landslotteri 2022, hvor grupperne kan sælge lodsedler frem til den 14. maj 2022.

Landslotteriet giver hvert år grupperne mulighed for at tjene penge til fx sommerlejre, nyt udstyr og aktiviteter. Lodsedlerne sælges for 25 kroner stykket, og gruppen kan tjene op til 17 kroner pr. solgt lodseddel. Prisen afhænger af, hvorvidt gruppen ønsker at kunne sende usolgte lodsedler retur, eller om lodsedlerne bestilles uden returret.

Du kan finde alle deadlines her.

Inspiration til at sælge lodsedler

For at hjælpe grupperne med at få skub i salget af lodsedlerne, er der blevet lavet en guide med tips og tricks til at øge salget. Går salget godt, kan gruppen i hele perioden bestille flere lodsedler via den mail, som er sendt til gruppeledere og kasserere. Har du problemer med bestillingen eller har du ikke modtaget mailen, kan du kontakte lotteri@kfumspejderne.dk.

Intern konkurrence

For hver ti lodsedler, som gruppen sælger, kan gruppen indsende et lod til den interne sælgerkonkurrence. I år deltager gruppen i lodtrækningen om et ophold på Houens Odde til en værdi af 20.000 kroner, som kan fx bruges på centerlejr eller weekendtur for 40 personer. Se mere om mulighederne på Houens Odde Spejdercenter her.

Vigtige datoer for gruppen:

  • 22. januar: Salgsperioden begynder
  • 15. marts: Sidste frist for bestilling af lodsedler med retur-ret 
  • 17. april: Frist for returnering af lodsedler med retur-ret 
  • 14. maj: Salgsperioden slutter
  • 15. juni: Sidste frist for indsendelse af lodder til den interne konkurrence