Foto: Johny Kristensen
15-09-2021
Linien Ud Nord 2022 rykker stille og roligt tættere på, og dermed er Team Nord Staben også godt i gang med planlægningen til et spændende, inspirerende og lærerigt kursus, som du kan deltage på i weekenden 4.-6. mars i Aars.

Sæt kryds i kalenderen

Kurset er for alle voksne spejdere over hele landet, der er klar til at blive udfordret, finde ny inspiration, møde andre ildsjæle, mærke spejderfællesskabet og genoptage betydningen af ‘Learning by doing’ - om du er leder, rover, har været med i gamet i mange år, eller om du lige er startet.

Kurser for enhver smag

Som traditionen byder vil programmet bestå af både grenkurser, liniekurser og temakurser og der skulle dermed være noget for hver en smag. Alt dette og meget mere kan du læse om på hjemmesiden linienudnord.dk. Her vil du også kunne læse nærmere om alle kurser, når programmet er sat.
Foruden hjemmesiden, vil der på Linien Ud Nords Facebookside og Instagramkonto løbende blive lagt nyheder op, blandt andet små sneak peaks på nogle af weekendens kurser. Så gå ind og giv et like, så du løbende kan følge med, og sidde klar når tilmeldingen åbner.

Skulle du have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte teamet på deres mail: linienud-nord@kfumspejderne.dk