Foto: Lisbeth Simonsen
26-12-2017
KFUM-Spejderne søger praktikanter, som har lyst til at udvikle børn og unge. Vi har flere projekter i gang i 2018 og søger både til forårs- og efterårssemesteret. Læs mere her.

Praktikant til KFUM-Spejdernes sociale indsats

Er du studerende og søger et praktikforløb, hvor du kan arbejde med at udvikle børn og unge, så kunne et praktikophold hos KFUM-Spejderne være en mulighed for dig. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på dine opgaver. Du vil blive en del af de af vores projekter, der rækker ud mod udsatte. Vores indsats løber hele 2018, og vi søger derfor praktikanter til både forår og efterår.

KFUM-Spejderne har en vision om at række ud og styrke mestringsevnen blandt udsatte børn og unge. Derfor har vi igangsat flere projekter under denne indsats. Vi arbejder med at starte lokale familieklubber, og vi er vi ved at starte et projekt for børn, der føler sig udenfor og ensomme.

Som arbejdsplads er KFUM-Spejderne en professionel organisation, der indgår aftaler med andre organisationer og kommercielle partnere, for at vi sammen kan løfte de sager, vi er fælles om. Projekterne har alle rod i et partnerskab med en fond eller anden organisation, der ligner os.

Din profil

Du holder af struktur, men kan også tænke ud af boksen. Du har lyst til at arbejde med koordineringen af frivillige spejderledere og er god til at skabe begejstring og motivation for en vigtig sag. Måske er du i gang med et studie inden for pædagogik, psykologi eller HR. Men det kan også være, dit studie har en anden sammensætning, som passer til indsatsen.

Du er:

 • kreativ og idérig
 • proaktiv og følger op på aftaler
 • god til at planlægge dit arbejde selv og nå opstillede mål
 • god til at kommunikere om projektet og med de frivillige spejderledere
 • en person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
 • interesseret i at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter, som har deres daglige arbejde på kontoret.

Dine opgaver:

 • Kommunikation med den eksterne partner og interne medier hos KFUM-Spejderne
 • Udarbejdelse af koncepter for hvervning af spejdere samt udsatte børn og familier
 • Kommunikation med lokale spejdergrupper og passionerede spejderledere
 • Inddragelse af frivillige spejderledere hos KFUM-Spejderne i arbejdet med aktivitetsudvikling
 • Udarbejdelse af evalueringer til internt og eksternt brug
 • Være en del af et team, der udvikler projektet over tid og gør det bæredygtigt.

Du får kontorplads på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Vi forventer, at du taler og skriver dansk flydende. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid.

Praktikstillingen er på 37 timer ugentligt. Men vi er fleksible i.f.t. studiemæssige forpligtelser. Praktikken er ulønnet, og vi forventer, at du kan meritere dit praktikophold og er SU-berettiget under praktikken.

Læs mere om, hvordan det er at være praktikant hos KFUM-Spejderne her.

Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff (morten@kfumspejderne.dk). Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Morten på 22 22 94 25.

Send ansøgning

Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff på morten@kfumspejderne.dk. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Morten på 22 22 94 25.