04-01-2022
Hør formand Stine Kirk Jensen og næstformand Tobias Simonsen kigge tilbage på spejderåret 2021, og kigge fremad mod et spændende 2022.

Nytårshilsen fra formandskabet

KFUM-Spejdernes formandskab ved formand Stine Kirk Jensen og næstformand Tobias Simonsen sender i disse første dage af et helt nyt år en nytårhilsen til alle korpsets medlemmer og ledere .

I denne lille nytårshilsen kigger formandskabet først tilbage på året der gik i 2021 i spejderland. Et år der til at starte med bød på hjemmespejder sammen hver for sig bag skærmene. Og her sender Tobias Simonsen en særlig tak til de mange ledere:

'Alligevel så har alle jer ledere bare gjort hvad I kunne for at lave spejderarbejde, på lige præcis den måde som kunne fungere i jeres spejdergruppe. Og det er jeg, resten af hovedbestyrelsen og alle de børn som hver uge har gavn af spejderarbejdet jer evigt taknemmelige for.'

Men 2021 bød dog også på et flot genvalg til Pia Melin Graasbøll i Verdensspejderorganisationen WOSMs bestyrelse, og et glædeligt gensyn blandt spejdere til efterårets Landstræf i Roskilde.

Et spændende 2022 i vente

Derudover kigger formandskabet også fremad mod det år vi netop er trådt ind i. En af de ting som Stine Kirk Jensen, og sikkert også mange andre, glæder sig særligt til er den længe ventede Spejdernes Lejr 2022 fra den 23. til 31. juli. Her samles Danmarks fem spejderkorps og 40.000 deltagere i Hedeland Naturpark på Sjælland.

Og til efteråret mødes vi endnu en gang når der afholdes Landsmøde den 16. til 18. september, denne gang på vores eget Houens Odde Spejdercenter. Og en af de ting som frem mod netop Landsmødet kommer til at fylde, er beslutningen om at KFUM-Spejdernes formålsparagraf skal have en opdatering. Det fortæller Stine Kirk Jensen:

'Men vi har også sammen kigget på i hovedbestyrelsen om det måske var tiden til vi kiggede lidt nærmere på vores formål for KFUM-Spejderne. Og vi er blevet enige om at det er måske nok tiden til at det trænger til en lille opdatering. Det er jo en stor beslutning at ændre sådan et formål, så det er ikke noget man bare lige gør. Derfor vil vi gerne lave en god lang og inddragende process sammen med alle jer.'

Se hele nytårshilsenen i videoen i toppen.

Rigtig godt nytår!