Foto: Christian Haslund
03-05-2018
Glem alt om knækkede farveblyanter og tørre pensler. Et nyt aktivitetsmateriale fra GEÅ-Spejder Iben W. Zethsen kobler leg, kreativt og kunst med spejderarbejdet. Hæftet er på vej til alle grupper, men du kan læse mere om projektet her.

Nyt aktivitetsmateriale: Skal vi lege kunst?

I uge 21 lander næste korpsudsendelse hos grupper og distrikter. I pakken denne gang finder du aktivitetshæftet Skal vi lege kunst?. Et aktivitetsmateriale udviklet af GEÅ-Spejder Iben W. Zethsen.

Hæftet er til ledere i alle enheder og indeholder 10 aktiviteter med temaet kunst og kreativitet. Aktiviteterne kan nemt tilpasses, så der er udfordringer for både ulve og seniorer.

Formålet med hæftet er at give spejderlederne et værktøj, der skal gøre det let at arbejde med det kreative. Det handler om at være kreativ og ikke kun at bruge det kreative. Splat med noget maling, fordi det er sjovt. Skab en figur, der giver en god følelse i maven og slip det hele løs uden for mange rammer, skriver Iben blandt andet i hæftets forord.

- Når man arbejder kreativt for kreativitetens skyld, giver man frihed til at skabe noget helt særligt. Skal vi lege kunst? er tænkt til at gøre det sjovt og ufarligt at arbejde med kunst. Det vigtigste er ikke at skab det perfekte stykke kunst. Det vigtigste er at lave noget, der er sjovt, siger Iben, som selv har udviklet aktiviteterne.

Alle aktiviteterne ligger i aktivitetsdatabasen. Du kan også bestille hæftet på 55nord.dk.

Skal vi lege kunst?

Du kan hente hæftet som pdf her.

pdf imageDownload