Foto: KFUM-Spejderne
12-11-2020
Der er nye børne t-shirts på vej til 55°Nord. Se dem her.

Nye børne t-shirts til familiespejdere, bævere og ulve

Efterspørgslen har været stor, og nu er de klar til julesalget.

Der er selvfølgelig tale om KFUM-Spejdernes nye børne t-shirts til familiespejdere, bævere og ulve, som er blevet sat til salg på 55nord.dk og er klar til levering, så de kan nå under juletræet om en månedstid.

Du kan allerede forudbestille t-shirtsene på 55nord.dk nu. Prisen er 149 kroner.

En t-shirt til spejder og skolen

Med de nye t-shirts får de mindste spejdere noget tøj, som kan være med til at styrke deres spejderidentitet både til spejder og i f.eks. skolen. Målet har nemlig været at designe t-shirts, som kan bruges begge steder.

Derfor har de nye t-shirts et legende, fantasifuldt og naturinspireret udtryk, som passer til de oplevelser, som spejderne får i enhederne. T-shirtens grønne farve gør den perfekt sammen med KFUM-Spejdernes røde tørklæde og kan for mange være et godt supplement til uniform i de tidlige spejderår.

Du kan se og forudbestille de nye t-shirts her. Vær opmærksom på, at de endnu ikke er på lager, men er på vej.

Flere t-shirts på vej

I første omgang er t-shirtsene til de mindste blevet prioriteret, men juniorer, spejdere, seniorer og ledere er ikke glemt. I første omgang kommer en ny basis KFUM-Spejderne t-shirt, som kan være udgangspunkt for f.eks. en gruppe t-shirt, hvor der er plads til gruppenavn.

T-shirten kommer både i en unisex og taljeret model. Du kan se t-shirten her.

Derudover er der allerede nu tænkt tanker omkring t-shirts til de øvrige enheder, som er mindre enhedsspecifik, men som tager udgangspunkt i natur, friluftsliv og spejderidentiteten. Arbejdet begynder først i det nye år.

Alle nye t-shirts er fra mærket Neutral, som er dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at producere bæredygtigt tøj. T-shirtsene er fairtrade og produceret i økologisk bomuld.