Foto: Johny Kristensen
11-03-2020
KFUM-Spejderne lukker ned for al spejderaktivitet både lokalt og nationalt frem til d. 30. marts. Dette gælder lokalt såvel som nationalt.

Nye Anbefalinger: Aktiviteter lukkes ned frem til 30. marts

Set i lyset af udmeldingen fra myndighederne her til aften onsdag d. 11. marts 2020 vedr. yderligere tiltag for at inddæmme corona viruset i Danmark, vil vi med denne ekstra nyhed meddele, at KFUM-Spejderne lukker ned for al spejderaktivitet lokalt såvel som nationalt frem til d. 30. marts. 

Det betyder at spejdermøder, kurser, weekendture og andre arrangementer aflyses i denne periode. 

Vi vil bede jer alle om at kommunikere dette til forældre og andre der skal have denne information, ligesom deltagere på ture og andre arrangementer skal have at vide, at arrangementer der skulle afholdes i perioden fra i dag og frem til og med d. 29. marts ikke gennemføres.

Vi vil vende tilbage med nyt igen i løbet af næste uge, eller hvis der skulle komme yderligere indskærpelser, der har betydning for os som spejderbevægelse.

Alle udmeldinger fra KFUM-Spejderne vedrørende coronavirus kan læses på spejdernet.dk her, ligesom man med fordel kan orientere sig på coronasmitte.dk. På spejdernet.dk kan man finde kontaktoplysninger til kriseberedskabet og til alle medarbejdere, som man er velkomne til at kontakte, hvis der er spørgsmål af nogen art. Administrationscentret vil indskrænke åbningstiderne, da medarbejderne generelt vil arbejde hjemme.

Vi opfordrer alle vores medlemmer til at følge de anvisninger, som de offentlige myndigheder kommer med, og ved fælles hjælp håber vi, at vi hurtigst muligt kan vende tilbage til en normal spejderhverdag igen. 

På godt på hinanden og jer selv i den kommende tid. 

Med venlig hilsen

Peter Stubkjær Andersen, formand,

Stine Kirk Jensen, næstformand

Thomas Lynderup Kirkeskov, generalsekretær

 Temaside om coronavirus

Her på korpskontoret gør vi vores bedste for at informere jer om det nyeste vedr. coronavirus.

Du kan se alle nyheder om corona på vores temaside her.