Foto: Emil Kvistbo
03-03-2022
Er du nysgerrig efter, hvilke kommuner din gruppe skal være i underlejr med på Spejdernes Lejr 2022, så finder du svaret i den seneste informationspakke sammen med rigtig meget anden info. Læs med her.

Ny infopakke fra Spejdernes Lejr

Det er en yderst fyldig informationspakke, som Spejdernes Lejr 2022 har udsendt. Udover info om hvilke kommuner, der skal være i underlejr sammen, indeholder pakken blandt andet lejrpolitikker, info om transport af grej og en kogebog. Både lejrsangen og lejrsalmen præsenteres også. Derudover indeholder den en masse nyttig information fra de udvalg, som er i fuld gang med at planlægge lejren.

Ved spørgsmål

Med i alt fire informationspakker vil Spejdernes lejr 2022 sørge for at holde alle spejdere godt opdateret om den kommende lejr. Denne informationspakke er den tredje i rækken.

Har du spørgsmål til lejren, som du ikke finder svar på i informationspakkerne, kan du altid finde seneste nyt på spejderneslejr.dk eller følge med på sociale medier, som opdateres løbende. Derudover kan du altid få svar på dine spørgsmål i lejrens informationscenter på info@sl2022.dk.

Du finder informationspakken på hjemmesiden for Spejdernes Lejr her