Foto: Andreas Larsen
01-11-2017
Tilmeldingen til kurser og korpsarrangementer er blevet lidt anderledes. Fremover skal tilmeldinger laves i Medlemsservice. Se her, hvordan du gør.

Nu skal du tilmelde dig kurser og arrangementer i Medlemsservice

Det er slut med at indtaste dine oplysninger, når du skal tilmelde dig kurser og korpsarrangementer. Efter mange år med Congresso rykker tilmeldingerne over i Medlemsservice.

Fremover skal du logge ind i Medlemsservice for at tilmelde dig og dine spejdere. Samtidig slipper du for at indtaste oplysningerne manuelt, og administrationen af tilmeldingerne bliver nemmere. Eksempelvis bliver det ikke muligt at lave dobbelt-tilmeldinger, og fakturaen kommer til gruppens kasserer, hvis ikke man selv betaler med dankort ved tilmeldingen.

De første kurser og arrangementer er allerede lagt over i det nye tilmeldingssystem, fx. STAY 2017, TreperleGilwell og påskens ungdomskurser. Du finder som altid arrangementerne i kalenderen på Spejdernet.dk.

Sådan kommer du i gang

Den største ændring i det nye tilmeldingssystem er, at du fremover skal være logget ind i Medlemsservice for at tilmelde dig selv og dine spejdere til arrangementer.

Har du - eller dine spejdere - problemer med at logge ind i Medlemsservice, kan du få hjælp på Medlemsservice.spejdernet.dk.

Hvis man har fået dispensation til at deltage på kursus, fx. man er for ung eller gammel, skal man kontakte korpskontoret på info@kfumspejderne.dk.

Det samme gør sig gældende, hvis man er medlem af et andet spejderkorps og skal tilmeldes et arrangement.

Få hjælp til at logge ind

Er du i tvivl om, hvordan du logger ind i Medlemsservice, kan du få hjælp på medlemsservice.spejdernet.dk.

Kalenderen

I kalenderen på Spejdernet.dk finder du altid aktuelle kurser, spejderture og andre spændende arrangementer.