Foto: Johny Kristensen
11-02-2021
Selvom meget bliver aflyst og er anderledes for tiden, skal det ikke afholde os fra at kunne komme på kursus og udvikle os selv, så vi kan få ny inspiration og glæde til arbejdet hjemme i grupperne. Linien Ud Nord går online.

Linien Ud Nord 2021 er en realitet!

Team Nord er utrolig glade for at kunne invitere til Linien Ud Nord 2021 - Online version den 6. – 7. marts 2021. På programmet har vi 10 fantastiske temakurser, som spænder over mange aspekter i spejderarbejdet. Med alt fra Andagternes univers og Internationalt spejderarbejde til Grafisk visualisering og Koder, tror vi på, at der er noget for enhver smag og dermed mulighed for, at du kan tilegne dig ny viden til dit daglige spejderarbejde.

Hygge og fællesskab inkluderet

Udover kurserne vil vi gerne tilbyde lidt af den hygge og det fællesskab, vi normalt har mulighed for på Linien Ud Nord. Derfor inviterer vi også til fællessang og andagt. Vær med i det omfang du ønsker og tilpas det til dine behov.

Da vi afholder Linien Ud Nord 2021 i en online version, har vi valgt at holde kursusudbuddet mindre, for at sikre kvaliteten i dette, for os, nye format. Ydermere har kursuslederne tilpasset deres kursus til at kunne køre i en online version.

vores Facebook-side kommer der løbende opslag omkring kurset, mens du på vores nye hjemmeside linienudnord.dk kan læse kursusbeskrivelserne for vores kurser, se programmet for weekenden samt andet relevant information om Linien Ud Nord. ​​​​​​​

Tilmelding åbner desuden om meget kort tid, og når det sker, vil vi annoncere dette på Facebook – så det er bare om at følge med på siden! Vi glæder os til at se dig på vores kurser og til fælles samvær hver for sig.

Spejderhilsen Team Nord Staben