22-09-2021
KFUM-Spejdernes landslotteri vender stærkt tilbage i 2022 efter et år med salg præget af corona.

Landslotteriet vender stærkt tilbage i 2022

Mange grupper har helt forståeligt ikke fået solgt lodder til Landslotteriet under corona-nedlukningen i 2021. Men nu får gruppen igen chancen for at sælge lodsedler for at tjene penge.

Lotteriet starter næste år den 22. januar og løber indtil den 14. maj 2022. Lodsedlen koster fortsat 25 kroner, og gruppen tjener fortsat 17 kroner for lodsedler uden returret og 14 kroner for lodsedler med returret. Vi forventer, at I kan bestille lodsedlerne fra december 2021.

Ikke længere mulighed for online salg via støtos.dk

I 2021 tilbød vi salg af lodsedler via siden støtos.dk. Interessen for denne løsning har dog været meget lille. Måske fordi alt salgslotteri har været fravalgt under corona, men måske mest fordi Landslotteriet er indbegerebet af glade spejdere, der går ud og møder folk og præsenterer korpset samt fordi, at der i jeres grupper er der mange traditioner omkring salget med fælles opstart i weekenden, præmier mm. Vi har derfor valgt ikke at forsætte med denne online mulighed.

Landslotteri 2022-mærke

I år vil I som noget nyt kunne bestille det nye ”Lotteri 2022”-mærke til de spejdere, der deltager i jeres gruppe. Mærkerne bestilles direkte via 55 Nord og afregnes også direkte på hjemmesiden ved bestilling. Mere om det i næste nyhedsbrev.

Vind en lejr på Houens Odde Spejdercenter

I den interne sælgerkonkurrence kan gruppen igen i 2022 glæde sig til at deltage i lodtrækningen af en lejr på Houens Odde Spejdercenter til en værdi af 20.000 kroner. Det svarer fx til en uges centerlejr for 40 spejdere. (OBS: Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges som betaling for allerede afholdte eller bookede lejre.)
Der kommer mere info om landslotteriet her i løbet af efteråret 2021, ligesom gruppeledere og kasserere får direkte besked på mail, når bestillingen åbner.