Foto: Johny Kristensen
27-09-2021
Medlemsservice skal opdateres til en nyere version. I forlængelse heraf inviterer projektgruppen til en række webinarer om introduktion til systemet.

Medlemsservice lukker mellem den 1.-6. oktober

Når den nye version af Medlemsservice træder i kraft den 6. oktober vil du opleve, at tingene ser anderledes ud, end du er vant til. Nogle funktioner flytter til et andet sted - og nye funktioner kommer til. Projektgruppen er klar til at hjælpe alle godt på vej: De opdaterer vejledninger, laver videovejledninger og udbyder fysiske kurser i hele landet efter opdateringen.

I forbindelse med opdateringen af Medlemsservice, lukkes der for adgangen til systemet fra fredag den 1. oktober indtil onsdag den 6. oktober kl. 9, når den nye version er klar. Men alllerede inden opdateringen vil du kunne smugkigge på det nye system i vores kursus-version af Medlemsservice. Det er den version, vi bruger, når vi holder kurser. Her kan du fx slå adresser eller telefonnumre op men altså ikke lave blivende rettelser. Link til kursussystemet: https://mskursus.spejdernet.dk/ 

Alle automatiske jobs vil sættes på pause indtil natten til onsdag den 6. oktober.

Kom på kursus

I efteråret inviteres alle interesserede til kurser i brug af Medlemsservice. Kurserne bliver afholdt i hele landet fra uge 42 og frem til jul - de fleste i oktober og november måned. Nærmere information om tid og sted følger snarest, og vil kunne ses under KURSER på medlemsservice.nu/.

For yderligere information og vejledninger

På siden medlemsservice.nu/ kan du finde informationer på support, bruger-til-bruger muligheder samt skriftlige vejledninger til medlemsservice. 
Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte korpskontoret på mail: info@kfumspejderne.dk, mobil: 70 10 26 66 eller projektleder Kristian Rostgaard på kristian@kfumspejderne.dk eller på mobil: 22229421.

Spejderhilsen
Projektgruppen Medlemsservice