Foto: Christian Bloch Hansen
12-08-2022
Nu har du chancen for at komme med til et fedt internationalt spejderevent, der foregår i Stockholm.

Kom med til 'Unge i Norden' i Stockholm til november

På 'Unge I Norden' får du mulighed for at møde andre unge spejdere fra de nordiske lande, få nye venner, blive inspireret og få en fed international spejderoplevelse.

Dette år er temaet demokrati og bæredygtighed, og der vil bl.a. være spændende workshops, sociale aktiviteter og fede udfordringer. Der vil være deltagere fra Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Danmark, og der bliver derfor rig mulighed for at lære spejdere fra andre lande at kende. Formålet med deltagelsen er at styrke det nordiske spejdersamarbejde og få nye perspektiver på bæredygtighed, demokrati og vores rolle som spejdere.

Plads til to unge spejdere

Arrangementet foregår i Stockholm fra den 18.-20. november 2022, og alle udgifter er dækket at KFUM-Spejderne. Arrangementet vil primært foregå på engelsk. KFUM-Spejderne søger derfor to spejdere mellem 16 og 21 år, som er aktive på lokalt, regionalt eller nationalt niveau og som er interesserede i bæredygtighed, demokrati og ungeinddragelse.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv en mail til Richard (richard@bjerregaard.net) senest den 1. september med lidt info om dig, og hvorfor netop du skal med. Så ringer vi dig op og finder ud af, om du er en af dem vi leder efter.

Vi glæder os til at høre fra dig.