Illustration: @drynvalo
16-09-2021
Vi søger frivillige til vores fire redaktioner - skal du være en af dem?
Du behøver ikke at have erfaring, bare du har lyst til at blive en del af et fedt fællesskab og bidrage med dine idéer.

Kom med i KFUM-Spejdernes redaktioner

KFUM-Spejderne har flere redaktioner, som lige nu søger nye medlemmer. Læs her, hvordan du kan være med.

Magasiner
Vil du være med til at inspirere, oplyse og motivere ledere til at fortsætte det gode spejderarbejde? Eller vil du skrive til de mindre spejdere om alt fra dyrelort til stearinbomber? Så er vores magasin redaktioner for Ildhu og GRAZAT noget for dig.

Sociale medier
Er du mere interesseret i at lave fede opslag på de sociale medier, og vil du være med til at forme vores nyeste redaktion fra bunden, så join SoMe redaktionen. Del dit og andres spejderliv på Instagram, Facebook, YouTube og måske endda Tik Tok? Det kræver blot en smartphone og lysten til at vise dit og andres spejderliv frem. 

Fotoredaktion
Hvis du hellere vil tage billeder, så har vi fotoredaktionen. Som frivillig fotograf kan du tage ud til mange forskellige spejderevents for at tage billeder til vores fotodatabase. Så er du med til at sikre, at de øvrige redaktioner og korpskontoret altid har tidssvarende spejderbilleder.

Vores magasin redaktioner mødes fire gange om året, mens SoMe redaktionen mødes lidt oftere for at planlægge. Du kan altid rykke rundt mellem redaktionerne, så der er rig mulighed for at lære en masse. 

Som redaktionsmedlem får du: 

• Et fedt fællesskab, hvor vi lærer af hinanden

• Kompetencer i fx tekstforfatning, redaktionsarbejde, ledelse, SoMe, fotografering osv.

• To årlige fælles redaktionsweekender, hvor alle frivillige mødes, udveksler erfaringer, hører foredrag og bare hænger ud sammen.

• Indflydelse på indholdet i vores magasiner og sociale medier.

Skriv til os på kommunikation@kfumspejderne.dk, hvis du vil høre mere. Vi håber at høre fra dig.

Find os på landstræf! 

Kommer du til landstræf 2021, kan du lørdag 18/9 møde KFUM-Spejdernes kommunikationsteam og nogle af de frivillige på redaktionerne - så kom og hør lidt mere om, hvad det hele går ud på! Du finder os i medieteltet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os på kommunikation@kfumspejderne.dk for mere information.